Ga naar de inhoud
Mise-en-klas
  • Home
  • Didactisch materiaal
    • Rentabiliteit
    • Voedselveiligheid
    • Product en Materiaalkennis
    • Allergenen
    • Grootkeuken en catering
      • Grootkeuken en catering-voeding
      • Grootkeuken en catering-Materialen, toestellen en inrichting
    • Duurzaamheid
    • Talen
    • Inclusie
    • Sector info
    • Horeca attitudes
  • Ondernemerschap
  • Basis horeca
    • Basishoreca – Medewerker kamerdienst
    • Basishoreca – Keukenmedewerker
    • Basishoreca – Medewerker spoelkeuken
  • Leren op de werkvloer
    • Duaal leren
    • Stages voor leerlingen
    • Stages voor leerkrachten
  • Instroom doorstroom
    • Instroom Campagne 2023-2024
    • Instroom Campagne 2024-2025
    • Instroom campagne 2025-2026
  • Opleidingsaanbod
  • Contact
Mise-en-klas
  • Home
  • Didactisch materiaal
    • Rentabiliteit
    • Voedselveiligheid
    • Product en Materiaalkennis
    • Allergenen
    • Grootkeuken en catering
      • Grootkeuken en catering-voeding
      • Grootkeuken en catering-Materialen, toestellen en inrichting
    • Duurzaamheid
    • Talen
    • Inclusie
    • Sector info
    • Horeca attitudes
  • Ondernemerschap
  • Basis horeca
    • Basishoreca – Medewerker kamerdienst
    • Basishoreca – Keukenmedewerker
    • Basishoreca – Medewerker spoelkeuken
  • Leren op de werkvloer
    • Duaal leren
    • Stages voor leerlingen
    • Stages voor leerkrachten
  • Instroom doorstroom
    • Instroom Campagne 2023-2024
    • Instroom Campagne 2024-2025
    • Instroom campagne 2025-2026
  • Opleidingsaanbod
  • Contact

Van afval tot gastronomische parels

Duurzaamheid / Team Onderwijs

Onlangs vond ons derde lerend netwerk plaats in het kader van het project duurzaamheid. Deze sessie stond in het teken van afvalverwerking, met als doel om restjes om te toveren tot gastronomische pareltjes binnen de didactische restaurants van de hotelscholen. Samen met de leerkrachten maakten we miso van oud brood, proefden we onder andere opgelegde […]

Van afval tot gastronomische parels Meer lezen »

Non alcoholisch meesterschap

Duurzaamheid / Team Onderwijs

Onlangs ging ons tweede lerend netwerk in het kader van het project duurzaamheid door. Deze sessie draaide rond non-alcoholisch meesterschap, met als doel om de menukaart van de didactische restaurants binnen de hotelscholen te verduurzamen. Samen met de leerkrachten werd er een gastronomisch drankje gecreëerd dat perfect matcht met een gastronomisch hoofdgerecht op basis van

Non alcoholisch meesterschap Meer lezen »

Smaakvol Vertellen: Meeslepende Verhalen voor Duurzame Genoegens

Duurzaamheid / Team Onderwijs

Na een betoverende sessie over storytelling en duurzaamheid, waarin Kevin Strubbe ons trakteerde op een overvloed aan inzichten, delen we hier graag de essentie van wat we hebben geleerd. Dit is als een smakelijk buffet van verteltechnieken, waaruit je vrij kunt kiezen om jouw eigen verhaal te kruiden.

Smaakvol Vertellen: Meeslepende Verhalen voor Duurzame Genoegens Meer lezen »

  • Privacy Disclaimer