Instroomcampagne

De instroom verhogen in het horecaonderwijs, de ambitie van ons allemaal!

Ontdek nu onze campagnepagina: https://www.horecastuderen.be/

Bouw samen met ons aan de toekomst van het horecaonderwijs! Jaarlijks financieren we een instroomcampagne speciaal voor jullie.

Al het campagnemateriaal kan je gratis downloaden en gebruiken om de instroom in jouw school extra te bevorderen. Laat het een stimulans zijn voor jullie sociale mediapresentie. 

Campagne materiaal

We ontwikkelden een website, een studiegids voor ouders en
promovideo’s om het horecaonderwijs in de kijker te zetten.

technology, laptop, keyboard-791029.jpg

Campagne website

We ontwikkelden horecastuderen.be voor ouders en jongeren. Hier vinden ze alle nodige info over studeren in het horecaonderwijs, de troeven van de horecasector en een lijst met alle horecascholen in Vlaanderen.

girl, mobile, whatsapp-518517.jpg

Gids voor ouders

Het doel van deze gids? Het studiedomein Voeding & Horeca op één gelijke lijn trekken met de andere 7 studiedomeinen. Ouders vinden hier alle informatie over het secundair onderwijs en ontdekken via quizjes, tips & tricks welke studiekeuze matcht met hun kind. Dit alles uiteraard met een leuke ‘wink’ naar het horeca onderwijs.

Testimonials leerlingen 6de jaar​

In februari stonden Gill en Bram voor onze camera, 2 leerlingen uit het 6de jaar aan de hotelschool. Dat resulteerde in deze twee toffe testimonialvideo’s: 

Video afspelen

Gill

Leerling 6de jaar Restaurant en Keuken

Video afspelen

Bram

Leerling 6de jaar Horeca

Materiaal voor Sociale Media

Wat staat je te wachten?

Stap voor stap zullen hier nieuwe video’s verschijnen. Hiermee willen we drempels wegnemen bij ouders en jongeren om horeca te studeren. Deze content is niet alleen informatief maar ook afgestemd op de leefwereld van je doelgroep (ouders en jongeren). 

Gratis beschikbaar voor jouw school!

Klik op de downloadbutton en ontdek het potentieel van deze video’s voor jullie sociale media.

Downloadbaar materiaal voor schooljaar 2023-2024

Downloadbaar materiaal voor schooljaar 2024-2025

Het Beroepenhuis

In Het Beroepenhuis én tijdens hun evenementen op locatie, ontdekken tieners (meestal tussen 11 en 14 jaar) hun eigen talenten én talrijke beroepen.

Die ontdekkingstocht verloopt met coole games en interacties, begeleiding door hun educatieve medewerkers, hun eigen talentenmethodiek en een speurtocht voor gezinnen.Dat kinderen een kijk krijgen op hun talenten en interesses is een grote troef bij studie- en beroepskeuze. Bovendien is een bezoek aan Het Beroepenhuis gewoon leuk!