Handboeken ondernemen

Wil je je leerlingen klaarstomen voor een ondernemende toekomst in de horeca?

Met onze drie handboeken zet je in op praktijk en inzicht:

  • Kostprijsberekening – Reken correct, vermijd verlies en werk rendabel.

  • Prijsbepaling & financieel inzicht – Zet strategische prijzen en begrijp je cijfers.

  • Marketing & verkoop – Trek klanten aan met een sterk concept en slimme communicatie

Kostprijsberekeningen

Een helder lesinstrument om leerlingen stapsgewijs inzicht te geven in kostprijsberekening en financieel bewust te leren ondernemen in de horeca.

Marketing en verkoop

Een praktisch handboek waarmee je leerlingen leert hoe ze hun horecazaak aantrekkelijk in de markt zetten en doelgericht leren verkopen

Prijsbepaling, menu-engineering, omzet en financieel inzicht

Deze module helpt je leerlingen om correcte verkoopprijzen te bepalen, hun menukaart strategisch op te bouwen en inzicht te krijgen in de financiële gezondheid van een horecazaak